7 mei 2016
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

StichtingPodiumWagen.nl is het resultaat van de twee oprichters die begin 2015 met een pilsje in de hand het idee voor de ideale podiumwagen vorm hebben gegeven. De meeste zouden het daar bij laten maar het idee was zo sterk dat een aantal maanden later een vrachtauto werd aangekocht en is gestart met de bouw van de podiumwagen. Inmiddels staat er een puike podiumwagen die ongekende snel kan worden opgebouwd en afgebroken.

De vrachtauto en de bouw is gefinancierd door de bedrijven achter de oprichters waardoor de lokale verenigingen tegen een bescheiden bedrag de podiumwagen kunnen inzetten. Op deze manier ondersteunt de stichting de maatschappelijke initiatieven in de dorpskern Odiliapeel en Wanroij, de kernen waar haar sponsoren zijn gevestigd.